Vught: 073 6577877

info@hetbesteoor.nl

St. Michielsgestel: 073 8440009

smg@hetbesteoor.nl

Zaltbommel: 073 6577877

info@hetbesteoor.nl

Headerafbeelding

Wat onze klanten over ons zeggen

Ik was me niet bewust van mijn afnemende gehoor; mijn omgeving des te meer.

(Hadden ze me jaren éérder moeten zeggen!)
"De beste audicien. Slechte/matige ervaringen met andere audiciens. Toen gezocht, gevraagd en gevonden: het Beste Oor. Een luisterend oor met de beste adviezen en aandacht."

Dhr. O. Helmhout uit Vlijmen

Ik kreeg steeds meer in de gaten dat ik alles twee keer moest vragen.

“Allereerst ben ik naar het Beste Oor gegaan omdat in St. Michelsgestel er een winkel erbij kwam. Daar werd ik fantastisch geholpen met geweldige service.

Dhr. K.W.J.M v.d. Kamp uit St. Michelsgestel

Ik mis nu geen delen meer van een gesprek

“Ik was op zoek naar een audicien met een persoonlijke benadering (geen winkelketen) en met ruime sortering in apparatuur die door de zorgverzekering vergoed zou worden. Bij 't Beste Oor kon ik direct een afspraak maken en werd ik naar volle tevredenheid geholpen. Precies 1 week na mijn bezoek aan de audioloog en audicien was ik voorzien van 2 gehoorapparaten."

Dhr. Arentsen uit Schijndel

Tijdens vergaderingen doe ik weer mee

“Ik had toch enige schroom omdat ik niet van die grote hoorappaten wilde. ’t Beste Oor heeft me de mogelijkheden laten zien en ervaren zodat ik een, voor mijn gevoel, een goede gedegen beslissing heb kunnen nemen. Ik kan nu weer vergaderingen bijwonen, zonder vooraf een geschikte plek te moeten zoeken. Het is prettig om gesprekken te kunnen volgen en voeren, zelfs in lawaaierige omgevingen.”

Mevrouw van Gennip uit Schijndel 

Mijn kinderen hoeven niets meer te herhalen

“Omdat ik de gesprekken om me heen niet goed kon volgen, vermeed ik grotere gezelschappen. Ik zag op tegen een gehoorapparaat, maar ik had het jaren eerder moeten doen. Wat heb ik veel gemist de afgelopen jaren.”

Mevrouw de Vries uit Zaltbommel

Plan uw afspraak

© 't Beste Oor 2023
Created by