Vught: 073 6577877

info@hetbesteoor.nl

St. Michielsgestel: 073 8440009

smg@hetbesteoor.nl

Best: 073 6577877

info@hetbesteoor.nl

Onze werkwijze

Hoorspecialisten met persoonlijke aandacht

't Beste Oor behoort tot de kleine zelfstandige audiciens, waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. Onze audiciens hebben een luisterend oor en stellen uw wens centraal. Niet onze hoortoestellen maar uw gehoor staat centraal. Al onze audiciens zijn gediplomeerd, volgens regelmatig bijscholingscursussen en zijn StAr-geregistreerd. Onze winkels zijn aangesloten bij het CvZA. Zij controleert of onze manier van werken aan de hoogste eisen voldoet.

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken om de hoortoestellen optimaal in te stellen op uw gehoorsverlies. Zo gebruiken wij o.a. Visual Speech Mapping, waarbij uw gehoor en de werking van het hoortoestel worden weergegeven in een duidelijke grafiek. Hiermee kunnen uw hoortoestellen optimaal worden ingesteld.
Door onze manier van werken garanderen wij u een optimale hoortoestelaanpassing en zorgen wij ervoor dat u een tevreden hoortoestelgebruiker wordt.

     

Geschiedenis

In 1999 besloot Theo van Beers, na jarenlange ervaring als audicien, een eigen audicienszaak te gaan openen. De vestiging aan de Van Voorst tot Voorststraat in Vught is in de loop der jaren een thuis geworden voor veel slechthorenden. Door persoonlijke aandacht en optimale hoorzorg heeft mond-tot-mond-reclame voor een grote klantenkring gezorgd. In 2010 werd de vestiging in Sint-Michielsgestel geopend. In beide winkels staat een tevreden klant voorop. Mensen komen van heinde en verre op advies van vrienden en kennissen naar ’t Beste Oor, voor een nieuw hoortoestel of voor een second opinion.

Kom ook vrijblijvend kennis maken en ontdek uw mogelijkheden om beter te horen.

© 't Beste Oor 2024
Created by