Vught 073 6577877 - St. Michielsgestel 073 8440009

Oticon Opn. 'Kies uw cadeau' voorjaarsactie!

28-02-2018

opn actie

 

 

Maak deel uit van de open sound revolutie

Oticon Opn is een nieuw soort hoortoestel dat u 360° geluid geeft, continu. Deze technologie werkt 50 keer sneller dan de vorige generatie*, zodat Oticon Opn het volledige geluidslandschap kan scannen voordat het lawaai wordt verminderd, ongeacht waar u bent.

 

 

Traditionele technologie

Pakt complexe en luidruchtige omgevingen zoals restaurants aan door op één spreker te focussen en alle andere sprekers te onderdrukken. Hierdoor heeft de gebruiker een beperkte, kunstmatige luisterervaring.

 

opn

 

 

Oticon Opn technologie

Door de veel snellere verwerking wordt het hele geluidslandschap continu geanalyseerd. Omdat de spraak wordt gescheiden en ander geluid vervolgens wordt verminderd, krijgt u een natuurlijke 360º geluidsomgeving. U kunt meerdere sprekers horen en uw focus verleggen wanneer u maar wilt.

 

oticon opn

 

Made for iPhone® hoortoestellen: verbind met uw wereld

Of het nu gaat om geluid streamen van de televisie, naar muziek luisteren of chatten via een videogesprek, dagelijkse connectiviteit is eenvoudiger dan ooit - zonder streamer rond de nek.

 

iphone opn

 

Oticon ON App

Regel discreet het volume, schakel tussen programma's of controleer uw batterijniveau met slechts een tik van uw vinger. U kunt ook geluiden afspelen die tinnitus verlichten.

 

Verbind met andere apparaten met internettoegang

Wanneer de deurbel gaat kunt u een waarschuwing krijgen. Misschien wilt u wel dat het licht aangaat wanneer u uw hoortoestellen aanzet? De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos met hoortoestellen die verbonden zijn met het internet.

 

Tinnitus verlichtende technologie

Oticon Opn kan een grote selectie verlichtende geluiden afspelen die helpen de impact van tinnitus te verminderen

Door achtergrondgeluiden zoals witte ruis of oceaangeluiden aan het dagelijks leven toe te voegen, kan de impact van tinnitus worden verminderd. De Tinnitus SoundSupport™ technologie van Oticon biedt een reeks verlichtende geluiden die zijn aangepast om u de verlichting te geven die u nodig heeft. Bediening via de Oticon ON App zorgt dat uw tinnitusbehandeling discreet en handig blijft.

 

 

 

Test gratis en vrijblijvend de Oticon Opntm en ervaar de voordelen.

Maak een afspraak via deze site of bel naar: Vught 073 65 77 877 of St. Michielsgestel 073 84 40 009.


 

 

* Vergeleken met Inium Sense