Vught: 073-6577877

info@hetbesteoor.nl

St. Michielsgestel: 073-8440009

smg@hetbesteoor.nl

Zaltbommel: 073 6577877

info@hetbesteoor.nl

Headerafbeelding

ReSound ONE

Net als een vingerafdruk is ieders gehoor uniek. De natuur heeft de vorm van uw oor precies zo gemaakt dat hij het geluid om u heen perfect kan opvangen. ReSound ONE met M&RIE (Microfoon en Receiver-In-Ear) is een nieuwe klasse hoortoestellen met een derde microfoon in het oor, zodat u het volledige signaal kunt opvangen, precies zoals de natuur het bedoeld heeft. Met rechtstreekse streaming van audio en ´s werelds langste accu-gebruiksduur zorgt ReSound ONE ervoor dat u verbonden blijft met de mensen, de technologie en de wereld om u heen.

Persoonlijke hoorzorg online

Met ReSound Assist Live is het mogelijk om persoonlijke aanpassessies te organiseren vanuit het comfort van uw eigen huis. Beantwoord eenvoudig het inkomende gesprek van uw hoorspecialist op uw iPhone of Android smartphone en ontvang fijnafstellingen die live tijdens dit gesprek gedaan worden.

Fijnafstelling op afstand op ieder gewenst moment

Met ReSound Assist fijnafstellingen op afstand heeft u ook altijd de mogelijkheid om verzoeken te versturen voor bijstelling via de ReSound Smart 3D app. U ontvangt updates die u kunt downloaden wanneer het u uitkomt, zonder dat een bezoek aan uw hoorspecialist nodig is.

Terug naar overzicht
ReSound ONE
© 't Beste Oor 2021
Created by