Vught: 073 6577877

info@hetbesteoor.nl

St. Michielsgestel: 073 8440009

smg@hetbesteoor.nl

Best: 073 6577877

info@hetbesteoor.nl

Phonak Lumity

Met dit toestel krijgt u toegang tot de geavanceerde technieken voor optimalisatie van spraak verstaan is rumoer. De Audéo Lumity en Audéo Lumity Life zijn vanaf nu bij ons verkrijgbaar!

Phonak Lumity is het gloednieuwe platform van Phonak. Nieuwe microfoontechniek aan boord van de Audéo L zorgt voor verrassende verstaanbaarheid in moeilijke luisteromstandigheden. Oplaadbaar en draadloze connectiviteit zijn slechts een paar van de gebruiksgemakken.

Het goed verstaan van spraak blijft onveranderd een grote wens. Phonak Lumity is speciaal ontwikkeld om gesprekken beter te verstaan in rumoer. Sprekers recht voor u en van opzij zijn nu beter hoorbaar door de SmartSpeech™ Technology, een zeer geavanceerd richtmicrofoon systeem. In rumoer vangt u meer op van sprekers in uw directe omgeving zonder uw hoofd te hoeven draaien, een bekend nadeel van traditionele systemen. Daarbij blijft u zich ook beter bewust van uw geluidsomgeving, wat resulteert in ruimtelijker geluidsbeeld met minder luisterinspanning.

De uitstekende direct streaming maakt het telefoneren met smartphone en het beluisteren van de tablet of TV zeer eenvoudig. Dit kan met alle merken kan (iOS en Android) én u kunt snel wisselen tussen een smartphone en tablet zonder eerst de instellingen in te hoeven duiken.

De belangrijkste eigenschappen voor u op rij:

  • Helder, natuurlijk geluid
  • Beter verstaan in rust en rumoer
  • Universele connectiviteit via Bluetooth 
  • Waterbestendige uitvoering
  • Oplaadbaar
  • Mogelijkheid ringleidingstand
  • myPhonak app op de smartphoneTest nu de Audéo Lumity vrijblijvend bij ons!

Terug naar overzicht
Phonak Lumity
© 't Beste Oor 2024
Created by