Vught: 073 6577877

info@hetbesteoor.nl

St. Michielsgestel: 073 8440009

smg@hetbesteoor.nl

Zaltbommel: 073 6577877

info@hetbesteoor.nl

Headerafbeelding

Phonak Paradise

Wilt u de nieuwste digitale hoortechniek? Zoek niet verder. De zeer complete Phonak Paradise hoortoestellen laten u het wonder van geluid herontdekken. Deze nieuwste generatie hoortoestellen van de Zwitserse fabrikant Phonak is het summum van hoortechniek door de uitmuntende geluidsprestaties, groot gebruiksgemak en unieke samenwerking met smartphone, tablet en TV.

Phonak Paradise geeft een zeer natuurgetrouw geluid en ondanks dat ze volgepakt is met de nieuwste technieken, is het gebruiksgemak groot. De Artificial Intelligence zorgt ervoor dat Phonak Paradise zich op elk moment volledig aanpast aan uw geluidsomgeving. State-of-the-art digitale eigenschappen worden volledig zelfstandig geactiveerd voor een briljant spraakverstaan in zowel rustige als rumoerige situaties. Ook klinkt muziek als nooit tevoren.

Verbonden met miljarden apparaten Tevens biedt het Zwitserse hoortoestel unieke mogelijkheden in connectiviteit. Zo kan het via Bluetooth met een smartphone en tablet tegelijkertijd verbonden zijn, u wisselt net zo eenvoudig tussen beide als een normaalhorende. En u kunt tot wel acht mobiele apparaten koppelen, waarbij u niet beperkt bent tot alleen Apple producten zoals dat bij andere fabrikanten het geval is. Phonak Paradise werkt samen met alle merken (iOS, Android etc) om gesprekken en muziek of video’s naar uw beide oren te streamen. Dat is ook mogelijk voor de TV. Het kastje om de hals is definitief verleden tijd!

Handsfree telefoneren Als enige biedt zij ook handsfree bellen via de hoortoestellen zelf: u accepteert het inkomende gesprek op het hoortoestel zelf en deze vangt ook uw stem op (om vervolgens door te sturen naar uw smartphone). Uw telefoon blijft al die tijd gewoon in uw zak zitten. Door de Tap Control is een tikje op uw oorschelp genoeg om het gesprek te accepteren of om muziek te pauzeren.

Oplaadbaar Phonak Paradise is er ook als oplaadbaar model. De nieuwste accutechniek geeft een volle dag luisterplezier en de accu heeft een levensduur van wel 6 jaar. Tussentijds vervangen is niet nodig dus!

Smartphone App Natuurlijk ontbreekt een (optionele) app niet om met uw smartphone discreet uw oren te bedienen. U wilt zelf hinderlijk omgevingslawaai wegfilteren? Dat kan met de Dynamic Noise Cancelling optie in de app, u kunt het helemaal zelf terplekke inregelen. Niet eerder had u zoveel controle.

Hoor goed, voel je goed Hoortoestellen zijn meer dan het versterken van geluid, goede hoortoestellen dragen bij aan uw fysieke, sociaal-emotionele en mentale welzijn, een prima investering dus.

Start vandaag nog een gratis proef!

Terug naar overzicht
Phonak Paradise
© 't Beste Oor 2023
Created by