Vught: 073 6577877

info@hetbesteoor.nl

St. Michielsgestel: 073 8440009

smg@hetbesteoor.nl

Zaltbommel: 073 6577877

info@hetbesteoor.nl

Headerafbeelding

Phonak audéo b-direct

PHONAK INTRODUCEERT DE AUDÉO B-DIRECT HOORTOESTELLEN DIE EENVOUDIG VERBINDING MAKEN MET ELKE MOBIELE TELEFOON* EN UW TV

Bij Phonak zetten we ons in om hooroplossingen te ontwikkelen die uw leven veranderen. Op basis van onze bedrijfseigen technologie worden hoortoestellen geproduceerd die zich automatisch aan alle geluidsomgevingen aanpassen en uitstekende gehoorprestaties bieden in elke luistersituatie.

Met Phonak Audéo B-Direct introduceren we onze eerste hoortoestellen ooit die eenvoudig verbinding kunnen maken met uw mobiele telefoon ... en natuurlijk met de wereld om u heen.

• Geniet van de vrijheid van universele connectiviteit

• Geschikt voor elke telefoon* met Bluetooth®

• Neem de telefoon op met één druk op uw hoortoestel

• Bel handsfree door uw hoortoestel als draadloze headset te laten functioneren

• Geniet van een geweldige tv-geluidskwaliteit

• Zet uw hoortoestellen om in draadloze tv-hoofdtelefoons

 

 

ALS UW HOORTOESTELLEN DIRECT VERBINDING HEBBEN MET UW MOBIELE TELEFOON*, LIFE IS ON

Met de Phonak Audéo B-Direct, die state-of-the-art technologie bevat, kunt u rechtstreeks verbinding maken met een telefoon* met Bluetooth®. Het maakt niet uit of u iOS, Android of een andere mobiele telefoon gebruikt. Koppel uw hoortoestellen en neem de telefoon op: zo simpel is het!

Met de directe verbindingsmogelijkheden van Audéo B-Direct kunt u uw hoortoestellen ook aanpassen met elke smartphone* met de nieuwe Phonak RemoteControl app.

AudéoTM B-Direct

ALS U HANDSFREE KAN BELLEN MET UW HOORTOESTEL, LIFE IS ON

Phonak Audéo B-Direct zelf functioneert net als een draadloze Bluetooth-headset door gebruik te maken van zijn eigen microfoons om uw stem op te vangen voor telefoongesprekken.

U kunt de telefoon nu rechtstreeks in uw hoortoestellen horen overgaan. U heeft ook de mogelijkheid om oproepen te beantwoorden of weigeren door slechts één keer op een knop van uw Audéo B-Direct te drukken. Zelfs als u aan de andere kant van de kamer bent, hoeft u uw telefoon er niet bij te pakken. Dat is pas echt handsfree.

AudéoTM B-Direct

ALS UW HOORTOESTELLEN DIRECT VERBINDING HEBBEN MET FILMAVOND, LIFE IS ON

Phonak Audéo B-Direct maakt eenvoudig verbinding met uw tv of stereosysteem met behulp van een nieuwe, compacte multimedia-hub genaamd Phonak TV Connector. Deze plug-and-playoplossing zet uw hoortoestellen om in draadloze  hoofdtelefoons, zodat u kunt genieten van uw favoriete tv-programma's en films in een uitstekende stereo-geluidskwaliteit.

AudéoTM B-Direct

ALS UW HOORTOESTELLEN ZICH VANZELF AAN ELKE GELUIDSOMGEVING AANPASSEN, LIFE IS ON

Phonak Audéo B-Direct is gebaseerd op een uniek besturingssysteem, genaamd AutoSense OS™. Het voelt uw omgeving aan en stelt uw hoortoestellen bij wanneer dit nodig is.

U kunt genieten van uitstekende hoorprestaties en geluidskwaliteit, zonder dat u daarvoor uw hoortoestellen hoeft aan te passen ... waar het leven u ook mag brengen.

AUDÉO B-DIRECT IS VERKRIJGBAAR IN 3 PRESTATIENIVEAUS EN 9 KLEUREN NAAR KEUZE

Terug naar overzicht
Phonak audéo b-direct
© 't Beste Oor 2023
Created by