Vught: 073 6577877

info@hetbesteoor.nl

St. Michielsgestel: 073 8440009

smg@hetbesteoor.nl

Zaltbommel: 073 6577877

info@hetbesteoor.nl

Headerafbeelding

Oticon opn in het oor toestel

HOORGWAARDIG GELUID 360 GRADEN

Met de revolutionaire nieuwe Oticon Opn In-Het-Oor hoortoestellen* kunt u duidelijk alle geluiden rondom u horen en actiever deelnemen aan gesprekken, zelfs in lawaaiige omgevingen.** 
*Het effect en de beschikbaarheid van functies verschilt per hoortoesteluitvoering en advies.
** Le Goff en Beck 2017, Oticon Whitepaper
 


OUDE TECHNOLOGIE

Door alle andere geluiden te verminderen, zowel spraak als lawaai, heeft de gebruiker een beperkte, kunstmatige luisterervaring.
Biedt het hoofd aan complexe en luidruchtige omgevingen, zoals restaurants, door alleen op de geluidsbron van voren te focussen, zoals één persoon die spreekt.
 


NIEUWE OTICON OPN-TECHNOLOGIE

De baanbrekende technologie heeft de kracht om het hele geluidslandschap te analyseren en onderscheid te maken tussen spraak en lawaai. Door snel en nauwkeurig storend lawaai te reduceren, geeft het u een natuurlijke 360ºgeluidsomgeving waar u uw focus kunt verleggen wanneer u maar wilt.‚Äč
 


KIES EEN UITVOERING DIE BIJ U PAST

Geeft u de voorkeur aan minuscule onzichtbare hoortoestellen of hoortoestellen die zeer eenvoudig te hanteren zijn? En is connectiviteit belangrijk? Oticon heeft een in-het-oor hoortoestel dat aan uw behoeften voldoet.


ONZICHTBARE HOORTOESTELLEN MET VERSTA SPRAAK DUIDELIJK 

Oticon Opn In-Het-Oor hoortoestellen zijn op maat gemaakt om comfortabel in uw oren te passen, omdat uw oren net zo uniek zijn als uw vingerafdrukken.

Versta spraak duidelijk met onzichtbare hoortoestellen.
U kunt meer genieten van gesprekken met behulp van hoortoestellen die klein genoeg zijn om verborgen te zitten in uw oren.
 


ZO KLEIN DAT ZE ONZICHTBAAR ZIJN*

De onzichtbare Oticon Opn uitvoeringen zitten verborgen in uw oren waar niemand ze kan zien, toch zijn ze zeer eenvoudig te verwijderen.
* Onzichtbaar in het oor bij 8 op de 10 personen
Doran en Dudek 2018, Oticon Tech-paper
 


NATUURLIJK, 360° GELUID

U hoort de geluiden rondom u net als de meeste mensen dat kunnen, zodat u intuïtief kunt kiezen waar u zich op wilt richten.
 

UW HERSENEN HELPEN TE HOREN

Een gehoorverlies laat de hersenen harder werken, dus daarom is Oticon Opn ontwikkeld om de natuurlijke manier waarop de hersenen geluid begrijpen te ondersteunen.
 

GESPREKKEN VOLGEN IN LAWAAIIGE OMGEVINGEN

Met Oticon Opn hoortoestellen kunt u spraak gemakkelijker verstaan wanneer u in een lawaaiige omgeving, zoals een restaurant, bent.*
* Le Goff en Beck 2017, Oticon Whitepaper
 

TINNITUSVERLICHTENDE GELUIDEN AFSPELEN

Tinnitus SoundSupport™ technologie geeft u aanpasbare geluiden, zoals wit geluid, die helpen uw symptomen te verlichten.
 

GEMAKKELIJK VERBINDING MAKEN MET UW TELEFOON EN APPARATEN

U kunt de meeste modellen Oticon Opn-hoortoestellen gebruiken als hoogwaardige headset voor handsfree bellen, luisteren naar stereomuziek, verbinden met TV en meer.
 


"Ik kan alle gesprekken tegelijkertijd horen en alles begrijpen. Ik kan u niet vertellen hoe fenomenaal dat is."

Robert, Oticon Opn gebruiker
 


HOORTOESTELLEN INVISIBLE-IN-THE-CANAL (IIC) 

Onze kleinste hoortoestellen zijn zo minuscuul dat ze binnenin de gehoorgang zitten waar niemand ze kan zien.
 

HOORTOESTELLEN COMPLETELY-IN-THE-CANAL (CIC) 

Deze zeer discrete hoortoestellen zitten volledig in de gehoorgang en zijn moeilijk te zien, maar niet geheel verborgen. Ze hebben een optionele bedieningsknop.
 

HOORTOESTELLEN IN-THE-CANAL (ITC) 

Deze zitten in de gehoorgang. Een kleine faceplate is zichtbaar in het onderste deel van het oor. Hierdoor is er draadloze verbinding met smartphones en apparaten mogelijk.
 

HOORTOESTELLEN HALF SHELL (ITE HS) 

Deze in-het-oor hoortoestellen vullen meer van het zichtbare deel van het oor. Ze zijn voorzien van alle functies en bieden draadloze connectiviteit.
 

HOORTOESTELLEN FULL-SHELL (CONCHA)
(IHO FS) 

Voor mensen die de voorkeur geven aan een toestel dat extra eenvoudig te hanteren, te bedienen en aan te passen is. Deze In-Het-Oor hoortoestellen zijn voorzien van alle functies en bieden draadloze connectiviteit.

 

Terug naar overzicht
Oticon opn in het oor toestel
© 't Beste Oor 2023
Created by