Vught: 073 6577877

info@hetbesteoor.nl

St. Michielsgestel: 073 8440009

smg@hetbesteoor.nl

Zaltbommel: 073 6577877

info@hetbesteoor.nl

Headerafbeelding

Hoortoestel in 4 stappen

1. Hoortest

Het stappenplan begint met een hoortest, mogelijk heeft u die al gedaan in het ziekenhuis of op het Audiologisch Centrum. Is dit niet het geval, dan zal de audicien een hoortest bij u afnemen en de gehoorgangen inspecteren. Indien nodig zal de audicien u alsnog doorverwijzen naar een KNO-arts of het Audiologisch Centrum. Als u een proef wilt gaan beginnen met hoortoestellen, kan een keuze voor een hooroplossing worden gemaakt.

2. Keuze van uw hoortoestel

Eerst overleggen wij met u of u een hoortoestel uit het ZN-Protocol of uit het vrije keuze systeem wilt kiezen, met advies van de audicien.
Bij keuze van het ZN-Protocol dient u een vragenlijst in te vullen die voor een groot gedeelte de keuze van het hoortoestel bepaalt. Wilt u een eigen vrije keuze van hoortoestellen, dan zal de audicien u uitgebreid voorlichten over de technische verschillen en mogelijkheden.
Hierna kunnen de hoortoestellen voor u worden besteld.

3. De gratis proef

Als uw hoortoestellen binnen zijn, worden deze met behulp van de computer op uw gehoor ingesteld. Tijdens de proeftijd worden een aantal afspraken gemaakt voor het optimaal afstellen van de toestellen. Ook krijgt u ook instructies over de werking en het onderhoud van de toestellen. De proeftijd duurt gemiddeld 2 tot 3 maanden.

4. Definitieve aanschaf en service

Pas als u tevreden bent gaat u over tot de definitieve aanschaf van het hoortoestel. U dient dan een tevredenheidsverklaring te ondertekenen en soms is controle bij de KNO-arts of het Audiologisch centrum noodzakelijk. ’t Beste Oor vraagt direct bij uw zorgverzekering de vergoeding aan waarop u recht heeft. Voor de eigen bijdrage ontvangt u een factuur.
U krijgt 5 jaar gratis service op uw hoortoestel.

Bent u benieuwd of u nog wel voldoende hoort of is uw hoortoestel aan vervanging toe?
Wij geven u graag advies! 

Kom vrijblijvend en gratis proefhoren.

Plan uw afspraak

© 't Beste Oor 2022
Created by