Vught 073 6577877 - St. Michielsgestel 073 8440009

Persoonlijke aandacht bij aanpassen van uw gehoorapparaten

't Beste Oor is een zelfstandig audiciensbedrijf waarbij persoonlijke aandacht, kwaliteit en service voorop staan. Wij vinden voor u passende gehoorapparaten; u en uw gehoor staan centraal. De audiciens zijn gediplomeerd, volgen bijscholingscursussen en zijn StAr-geregistreerd. Wij zijn aangesloten bij de stichting HoorProfs. Wij werken nauw samen met de KNO-artsen en Audiologische centra en met alle fabrikanten van gehoorapparaten.

 

’t Beste biedt ruime keuze gehoorapparaten

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken om uw gehoorapparaten optimaal in te stellen. Zo maken wij gebruik van Speech Mapping, waarbij het gehoor en de werking van gehoorapparaten visueel worden weergegeven. Hiermee kunnen we gehoorapparaten beter en verfijnder instellen.

Door deze manier van werken kunnen wij een optimale aanpassing garanderen en zorgen ervoor dat u tevreden bent.

 

Gehoorapparaten voor elk budget

`t Beste Oor heeft met elke zorgverzekeraar contracten en helpt u om de vergoeding van uw gehoorapparaten te krijgen waar u recht op heeft. Met een  aanvullende verzekering kunnen uw gehoorapparaten zelfs 100% vergoed worden. De keuze van de gehoorapparaten en daarmee de wordt mede bepaald door uw zorgverzekeraar. De prijzen van de gehoorapparaten kunnen variëren per zorgverzekeraar.

 

Sinds 1999 passen wij  gehoorapparaten aan in Vught.

U kunt voor allerlei gehoorapparaten terecht. Wij werken samen met elke fabrikant. De vestiging in Vught is in de loop der jaren uitgegroeid tot een proffesionele winkel en waar veel clienten  tot volle tevredenheid gehoorapparaten hebben gekocht. Door persoonlijke aandacht en vakmanschap heeft mond-op-mond-reclame voor een grote klantenkring gezorgd. In 2010 werd de vestiging in Sint-Michielsgestel geopend. Een tevreden gehoorapparaten gebruiker staat bij ons centraal. Voor gehoorapparaten die elders gekocht zijn, kunt u ook bij ons terecht; gehoorapparaten controle, afstellen gehoorapparaten en onderhoud en reinigen.